השדון האגדי - SheDoN.co.il

קשת דורשת: הסרת קטעים של התכניות שלה מהרשת

כחלק מרענון השדון האגדי, ביניהם קודי עיצוב שמשתנים קריאת הפוסט יכולה להיות לא תקינה. אני מתנצל על כך ומפנה אתכם לקרוא דווקא פוסטים עדכניים.

The SHeDoN.

בעודי מרים את הכפפה על טעות (לא טעות, אבל משהו לא במקום) שעשיתי, אני גם קורא ברשת שקשת דורשת להסיר מהרשת הישראלית את הקטעים שלה, גם למשל של "ארץ נהדרת" שמפורסמים בהמוני המונים.

קשת היקרה, הרשי לי להעביר ביקורת על התהליך?
גם אם לא, בכל זאת הבלוג שלי.

ראשית כל, נחמד וטוב שיש אנשים בשוק התקשורת הישראלית, שמחליטים לפתוח אתר. ולא סתם אתר, אתר גדול שיכיל הרבה, הרבה מאד. לעלות מאחורי הקלעים וכמה קטעים מכל תכניותיה, זה נחמד וטוב. רק חבל שלא מודרני, וחבל שמותאם לאקספלורר בלבד.

זאת אומרת שאם באמת, אתם מוציאים ע"י העורך-דין שלכם מכתב לפליקס, או לכל אתר שיתוף סרטים מודרני (Web 2.0, תומך ברוב הדפדפנים המודרניים) אתם בעצם מונעים ממכם חשיפה.

במקום לחשוב איך זה ישפר אתכם ויפרסם לכם את האתר, אולי להכניס פרסומת של האתר וקרדיט על התמונה בקטעים? אתם משלמים לעורך-דין עוד כסף, ובכך מונעים שטות, שתעלה לכם באחוזי הרייטינג של הצפייה בקטעים האלו, שלא באמת עולים לכם כלום לעלות אותם, עולים לכם בהחלט כסף.

אז אם לפני שבדקתם וחקרתם מה עושים ברשת, הלכתם, שילמתם את הכסף - הוצאתם עורך-דין שמנוסה בכתיבה לתקנון ותנאי האתר, אבל לא עשיתם בדיקה, איך הרשת מתנהלת לה.

יותר מ90% ברשת, אם הייתם עושים בדיקה, לא באמת שמה לה גבול. גם הישראלים, מורידים תוכנות, שירים ומשחקים, על-גבי אותם יצרניות, ועל אותו מושג הנקרא תקשורת.

הצעד שלכם עכשיו גורם לכאב ראש קטן לפליקס הישראלי לדוגמה, וגם לירידת אחוזים במדור הסרטונים אצליכם.

ואנחנו? אלו שלא מקור רישמי, אלא אנשים פרטיים שמשתמשים ברשת, נמשיך לא לשים גבול. נמשיך להכניס קטעים, ואולי סתם בשרת שכן מותר. אנחנו נמצא דרך כמו שמצאנו דרכים רבות, אם הרשת לא הולכים בכח, אלא במוח, מוח בלבד.

אז חבל שבחרתם ללכת בכח אתנו, וחבל שלא חשבתם על דרך לקבל את הרשת (האתר שלכם יושב ברשת הזו? וכולל אותה?) ואולי גם לעשות מזה הרבה פרסום לאתרכם וכסף, לא מעט בכלל.

חבל, אבל יותר קל ללכת לשלם לעורך-דין, לא?

3 תגובות ל”קשת דורשת: הסרת קטעים של התכניות שלה מהרשת“ (קפוץ לרשום)
  • #1 shezif
    נכתב בתאריך: יום שלישי, 15 באוגוסט 2006 בשעה 2:42 pm

    הם פשוט מתנהגים כמו ילדים קטנים !

  • #2 shezif
    נכתב בתאריך: יום שלישי, 15 באוגוסט 2006 בשעה 3:26 pm

    השדון האגדי :)
    אנא כנס ל http://www.shezif.net/blog/?p=120
    אשמח אם תראה את הפוסט המעודכן ..
    תודה מראש!

  • #3 KeyTekK's
    נכתב בתאריך: יום שלישי, 15 באוגוסט 2006 בשעה 3:45 pm

    חח :)
    איזה כייף :P

    תודה!

הוספת תגובה

* - הינו שדה חובה

לפני שליחת תגובתך עלייך לדעת כי אתה כפוף לתנאי שימוש באתר המהווים את ההסכם בין "השדון האגדי" לגולש.

  • הפניות: כתובת Trackback (העתק את הקישור)
מידע נוסף והגדרות (לחץ)

שם (*):

דואל (*):

אתר (הפעל OpenID):

Quicktags:

מידע על הפוסט