
יתושה עוקצת עור אדם (cc smccann)הקיץ הגיע ואיתו אחד הדברים השנואים עלינו: יתושים. יתושים הם הדבר שהעיר אותי הלילה. לקח לי חצי שעה לסיים את המרדף. זה משהו שאני לא זוכר שהיה שהייתי קטן. במילים אחרות, היתושים מתפתחים והופכים להיות זעירים, מהירים ואפילו חכמים יותר. או ש…רק אני מרגיש ככה?
היא: יאמי, יאמי, אחלה אדם. רק שלא התעורר..אני חייבת לאסוף כמה שיותר דם. ואולי הטפיל הזה ייצא ממני. למי אכפת. בזזזזזזז
אני: עזבו אותי בשקט באמאשכם, תנו לי לישון. ממשיכה "בזזזזזזזזזזזזזז" ה-הו-ה.. (פיהוק) קם רואה משהו עף באוויר. מדליק את האור, מחפש את הכלבה שהעירה אותי משינה, ללא אכפתיות רק בשביל מנת דם. הינה היא למעל..ה..המגבת..צלאק! ברחה@#$! "את הערת אותי, את תשלמי, חכי חכי".
היא: למה אני לא זהירה יותר? יעקב אמר לי לחדור לאט יותר, אני רק מהר מהר. יאללה בוא נעוף מפה. "האאאאאאאאאא אמא… הלו אני בהיריון. רחמים". לברוחחח, הינה לדלת!!..
אני: "לא מעניין אותי איפה את, את וכל החברות שלך תשלמו על זה, תנו קצת להנות מהחום בלי לגרד כל היום". איפה היא נעלמה עכשיו? לא משנה! אני לא עולה לישון בלי שהיא תאכל את מה שבישלה.
[עברו 10 דקות המתנה]
אני: "איפה את?!" תשלמי על מה שעשית כמו שהיית גיבורה לבוא ולעקוץ! פחדנית". ארון מתנועע בעצבים. ספריה. מיטה. דלת…"הינה את, צ'לאק!". פגיעה ראשונה. חשבת שתעקצי הלילה? טעית בובה.
היא: "אחחחחח! בנאדם, תירגע..רק באתי לקחת דם" אני אשמה שאלוהים החליט שזה מה שאני אעשה בחיים שלי? אתה חושב שכייף לי לעוף כל היום בלילה ולעשות את זה? שובניזם! פה הוא לא ימצא אותי וחם ונעים בספריה של המחשב.
[כעבור 15 דקות]
אני: חצי נרדם, מפהק. "לא ארדם". אה!! "פחח..יש לך עוד אומץ לעוף לידי"? טססססס (K300 מתנוסס לו) זה נגמר. ותגידי לכל החברים שלך, שאם הם רק יעזו לבקר פה, גורלם יהיה כמו שלך.
היא: "יעקב אהבתי אותך, נקום את דמי", אתה!! בנאדם!! חכה חכה מה יהיה לך כל הקיץ יבואו אליך, אתה לא תישן לילות בגללנו. אתה נצחת במערכה. לא במלחמה. מוחאהאה. נופלת על הארץ.
הזהרו, היתושה 2.0 בדרך לחלון שלכם (מי היא היתושה בצורה הומוריסטית, אין כוונה לפגוע באף בת כמובן). ותגידו ליתושים הללו שלא יתעסקו איתי, אני מסוכן אני.
[עריכה: כפוסט שנכתב ב4 וחצי בבוקר זה פוסט ללא שגיאות, אבל כדי שתוכלו לקרוא את זה תיקנתי אותם]
4 תגובות ל”יתוש 2.0“ (קפוץ לרשום)
#1
BoR|S
נכתב בתאריך: יום שני, 24 במרץ 2008 בשעה 12:23 pm
אני פשוט הכנסתי לשקע החשמלי את הדבר הזה שאמור לפזר חומר המרתיע יתושים. ויכול להיות שאני טועה, אבל K300 לא מיועד נגד יתושים, אלא נגד ג'וקים.
#2
השדון האגדי
נכתב בתאריך: יום שני, 24 במרץ 2008 בשעה 1:43 pm
זה לא עובד. כאילו הם השתדרגו. גם יצא לי לראות אחת פעם נכנסת שיש רשת.
K300 זה לתיקנים וחרקים בכללי. יש בו חומר פעיל חזק מאוד.
#3
אבים
נכתב בתאריך: יום שני, 24 במרץ 2008 בשעה 8:07 pm
1. חרקים מושפעים מטמפרטורת הסביבה. אם תפעיל מזגן הם יהיו קלים יותר לתפיסה.
2. אם תפעיל מאוורר לכיוון המיטה, הם יגיעו פחות משום שקשה להם ברוח.
3. קנה מנורת UV, מאלה שנותנות זרם חשמלי, קשור מתחתיה גוש קרל יבש ותישן בשקט. היתושות נמשכות לדו תחמוצת הפחמן (שאנו נושפים….). הקרח היבש ייצר ריכוז גבוה יותר מזה שתנשוף ולכן הן יילכו למנורה שתחסל אותן (הן אוהבות גם אור UV)
#4
הרחקת יונים
נכתב בתאריך: יום רביעי, 06 באוגוסט 2008 בשעה 8:13 pm
תקנה מרשת שיווק מוצרים